Jouw informatie, onze Blog, doen we!
 

Eerder stoppen met werken? Zo ga je vroeg met pensioen!

Waar het vroeger de normaalste zaak van de wereld was om tot achterin de zestig te blijven werken, dromen vandaag de dag steeds meer mensen van vroeg met pensioen gaan. De ‘beweging’ heet FIRE: Financially Independent, Retire Early. Het komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit Amerika en het is een hot topic. Maar hoe doe je dat nou: financieel onafhankelijk worden en lekker vroeg met pensioen gaan?

LEES MEER

Het belang van meerdere inkomstenbronnen — mét tips!

Op één dienst, product of verkoopkanaal leunen, kan risicovol zijn voor je onderneming. Het goede nieuws: dat hoeft helemaal niet! Het is namelijk niet heel moeilijk om meerdere inkomstenbronnen aan te boren. Maar hoe doe je dat dan? In deze blogpost lees je waarom het belangrijk is meerdere inkomstenbronnen te hebben en welke opties je hebt.

LEES MEER

Prinsjesdag 2021: dit is van belang voor ondernemers

Kabinet-Rutte III is demissionair, wat betekent dat er geen grote wijzigingen verwacht werden. Grote besluiten kan het kabinet nu niet nemen. Toch staan er in het Belastingplan 2022 een aantal kleine(re) wijzigingen om het belastingstelsel te verbeteren. De belangrijkste wijzigingen zitten ‘m in thuiswerken, wonen, koopkracht, maatregelen voor het klimaat, maatregelen voor startende bedrijven, belastingontwijking en het verrekenen van vennootschapsbelasting.

LEES MEER