Jouw informatie, onze Blog, doen we!
 

Ondernemen met minder stress: een utopie of binnen handbereik?

Als ondernemer is stress je niet vreemd. Hoewel ondernemen heel leuk is, brengt het ook stress met zich mee. Je hebt financiële druk, te veel of te weinig klanten, klanten die te weinig opleveren, personeel dat je aanstuurt, te weinig tijd voor je familie en je hobby’s… Stress is menselijk en niet per se erg, maar het kan je wel flink in de weg zitten bij het laten groeien van je bedrijf. Is ondernemen met minder stress mogelijk? Of is het een utopie?

LEES MEER

De eigenschappen van een succesvolle ondernemer

Overweeg je te gaan ondernemen en ben je benieuwd naar welke eigenschappen succesvolle ondernemers hebben? Of ben je al een tijdje onderweg als ondernemer en zoek jij altijd naar groei? Wat in ieder geval alle ondernemers gemeen hebben: ze willen succesvol zijn. En succes komt je niet aanwaaien — daar moet je voor werken. Best handig om te weten welke eigenschappen je dan helpen om een succesvolle ondernemer te zijn. Daarom staan ze hier voor je op een rij!

LEES MEER

Geld besparen als ondernemer? Zo doe je dat!

Geld besparen als ondernemer zit niet alleen in de grote dingen — ook kleine, tijdelijke besparingen maken soms een wereld van verschil. Waar kan jij als ondernemer écht geld op besparen? Waar begin je en hoe boks je het allemaal voor elkaar? In deze blogpost geven we je de beste tips om je kosten te drukken.

LEES MEER