Wij zijn adviseurs, functie en functie verenigd door onze pioniersgeest

Adviseurs

Wouter Alings

V(ERB)INDER

Richtte Activaa op in januari 2014

Een stoffige accountant heb ik nooit willen zijn. Mijn missie voor Activaa is om tegen de gevestigde orde aan te durven trappen, maar vakinhoudelijk wel steengoed te zijn. Kwaliteit staat bij ons áltijd bovenaan. Iedereen verdient en krijgt bij ons persoonlijk en passend advies.

Het leukste aan dit vak is het werken met diverse ondernemers en dat ik nog altijd van ze leer. Dat je naast ze staat, in goede én in slechte tijden. Dat je niet in de gebaande paden loopt om samen het einddoel te bereiken. Ik ben altijd bezig met innoveren, met ‘het volgende’ en het meedenken met de ondernemers. Ik kan er echt van genieten als je iemands grootste succes bereikt. Of als je een bedrijf waarmee het slecht gaat weer enorm winstgevend maakt. Strategisch bouwen maakt alles mogelijk.

Inmiddels heb ik zo’n groot netwerk opgebouwd dat ik ‘altijd wel iemand ken’ of ‘iemand ken die iemand kent’. Op die manier kan ik precies de juiste mensen met elkaar in contact brengen, bruggen bouwen en verbinden. Zo krijg je precies voor elkaar wat je hebben wilt. Samenwerken en samen dingen bereiken, daar sta ik elke dag voor op.

Richard Lenting

BUSINESSCOACH

Werkt sinds september 2015 bij Activaa

Het helpen van mensen zit er al van jongs af aan in. Ik was gek op die spelletjes waarbij je een pretpark moest bouwen: klanten blij maken, je financiën op orde hebben, goed voor je personeel zorgen en er dan ook nog eens een goed rendement uit halen. Anderen helpen om dit ook te realiseren, dat geeft mij energie. Sinds september 2015 doe ik dit bij Activaa. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare.

Het continu met ondernemers in gesprek zijn, het beste in ze naar boven halen en dit ook weer kunnen toepassen bij andere ondernemers. Het is belangrijk dat je goed met mensen kan omgaan en dat je kan beoordelen hoe het met een onderneming gaat. Ik houd me het meest bezig met het adviseren van ondernemers, breder dan alleen hun administratie. Dat is het mooie aan dit vak en dat geeft mij energie.

Het team

Sharina Zaaijer

Assistent

Werkt sinds september 2016 bij Activaa

Ik heb altijd al mensen willen helpen en ontzorgen. In eerste instantie dacht ik aan een restaurant, maar een vak met een beetje baangarantie leek me beter. Op school was ik altijd al goed met cijfers, dus ja, één en één is twee. Zo kwam ik terecht bij accountancy. Bij Activaa zit ik helemaal op mijn plek. Hier gaat het niet alleen om boekhouding, maar om de klant en het contact met hem of haar. Het is een modern kantoor met ambitieuze mensen waar ik veel van leer. Ik heb echt een lekkere dag gehad als ik het druk had. Als ik veel met klanten in contact ben en als ik aan het eind van een gesprek hoor: “Je hebt me echt goed geholpen!” Dat is zó tof!

Bij Activaa houd ik me graag bezig met klanten die vragen hebben. Ik neem dan ook graag de telefoon op, want ik vind het klantencontact heel leuk. Het maakt mijn dag ook lekker druk: zowel mijn eigen werkzaamheden als het continu in de gaten houden van de geautomatiseerde administratie als het helpen van de ondernemers. Zodra ik iets zie dat niet klopt of als er bijgestuurd moet worden, dan hang ik al meteen aan de lijn. Ik heb een mooie baan!

 

Hanna de Groot

Assistent

Werkt sinds augustus 2017 bij Activaa

Of ik altijd accountant heb willen zijn? Nee, vroeger wilde ik visagist worden. Of een eigen restaurant hebben. Ik wilde in ieder geval voor mensen zorgen en ze helpen. Toen ik dat combineerde met mijn talent voor werken met cijfers, kwam ik uit op accountancy. Nu kan ik precies doen wat ik leuk vind en wat ik écht goed kan. Toen ik bij Activaa kwam, wist ik zeker dat ik de goede keus heb gemaakt. Ik dacht: ‘dit is het gewoon.’  Hier kan ik mijn liefde voor cijfers combineren met heel erg klantgericht zijn. Betrokken en persoonlijk zijn, daar word ik heel blij van.

Ik ben pas echt blij als ik de deur achter me dichttrek en besef dat ik álles wat ik voor die dag had gepland heb gedaan. Of als ik zelfs meer heb kunnen doen en dan ook nog eens precies zoals ik het wilde doen: met extra aandacht voor de klant.

Charles Verheijen

Assistent

Werkt sinds mei 2017 bij Activaa

Waarom ik accountant wil zijn? Het hele proces is een uitdaging. Werken met cijfers, puzzelen hoe je tot het beste resultaat komt en jezelf altijd blijven prikkelen. Het is toch mooi, dat als je een figuurlijke en digitale schoenendoos met bonnen en papieren op je bureau krijgt en jij alles opruimt, dat het eindresultaat dan écht goed is? Dat is dan mijn trots. Over jezelf blijven prikkelen gesproken; ik wil graag van alles uitvinden. Voordat ik bij Activaa kwam werken, heb ik heel andere opleidingen gedaan als allround dtp en mediamanagement. Maar mijn hart blijkt toch wel echt bij accountancy te liggen.

Ik houd me bij Activaa bezig met het in de gaten houden en bijwerken van de financiële administratie van klanten. Op die manier ontzorg ik ze en houd ik goed in de gaten of alles correct verloopt. Natuurlijk is alles geautomatiseerd, maar moet het wel gecontroleerd worden. Klopt er iets niet of moet er bijgestuurd worden, dan nemen we gelijk contact op met de klant. Ook maak ik jaarrekeningen en controleer ik of alles volgens de wet- en regelgeving is. Zie ik iets opvallends? Dan pakken we dit met het team meteen op om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Tamara Terlien

Assistent-accountant

Werkt sinds maart 2018 bij Activaa

Anders dan standaard, dat trekt mij wel aan. Dat is dan ook de reden dat ik bij Activaa ben gaan werken. Het is een jonge, vlotte onderneming en daar houd ik wel van! We zijn hier van ‘hup, werken en gaan’. Wat me het blijst maakt is als ik klanten blij maak. Een goede jaarrekening die voldoet aan alle eisen en dat de administratie helemaal in orde is. Nadenken over hoe we de administratie kunnen optimaliseren en de resultaten verbeteren. Mijn weg naar accountancy is ook anders dan standaard. Ik deed eerst een opleiding in paardenhouderij en ben erna doorgegaan met accountancy. Hier ligt toch wel mijn hart. Ik bouw een band op met de klanten en ben echt bezig een onderneming zo optimaal mogelijk te krijgen. Dat is toch mooi?

Wim Weijers

Kantoormanager

Werkt sinds januari 2018 bij Activaa

Stilzitten? Dat kan ik niet. En daarom pas ik zo goed bij Activaa. Eigenlijk ben ik al met pensioen, maar ik wilde graag bezig blijven. Gelukkig is hier werk zat en als officemanager pak ik dan ook op wat voorhanden is! Dat houdt je geestelijk en lichamelijk lekker fit. Vroeger had ik een eigen administratiekantoor, maar accountancy heeft me altijd wel getrokken. Toen ik lang geleden nog op school zat, liep ik stage bij een groot accountancykantoor. Hartstikke leerzaam en leuk! Uiteindelijk kwam ik terecht bij de gemeente als planeconoom, maar nu kan ik toch nog de ontwikkelingen in de accountancy meemaken. Het leukst aan Activaa? De gevarieerde klantenkring. Er is hier zo veel afwisseling. En als ik dan een klant leer kennen en een band met ze opbouw, neem ik vaak mijn petje voor ze af. Hoe ze zo’n bedrijf opzetten, vind ik ontzettend mooi.

Madelon Geurts

Assistent-accountant

Werkt sinds juni 2018 bij Activaa

De liefde voor accountancy begon al vroeg. Toen ik een jaar of 13 was, paste ik op de kinderen van mijn toenmalige buurvrouw. Samen met haar ouders had zij een accountantskantoor en ik hielp haar altijd met het klaarmaken van ordners. Toen wist ik het al: ik wil accountant worden. En dat werd ik! Eerst bij traditionele kantoren, maar nu werk ik bij hét kantoor dat bij me past. Een jong, modern en innovatief kantoor, dat niet stoffig is. Dat zorgt er ook voor dat ik werk met klanten die bij me passen. Voor hen doe ik de administratie, stel ik jaarrekeningen samen en controleer ik ze, doe ik btw-aangiftes en houd ik in de gaten of alles goed loopt. Samen streven we naar nog betere resultaten! De klant bedienen blijft het allerleukste. Mijn dag is écht gemaakt als ik ’s morgens denk dat ik iets niet voor elkaar kan krijgen en het toch lukt. Bijvoorbeeld een financieringsaanvraag die de klant de volgende dag nodig heeft. Is toch héérlijk als je om half 5 nog tegen je klant kan zeggen dat het toch gelukt is?

Ondernemen met activa(a), daar zit toekomst in


Het is onze missie om op een leuke manier het maximale resultaat uit de ondernemer én het bedrijf te halen. Het maximale kan van alles zijn. De één wil meer vrije tijd en neemt genoegen met wat minder geld, terwijl een ander vooral veel geld wil. Samen met jou bouwen aan je onderneming en je toekomst. Staat de fundering van je bedrijf al als een huis? Dat alles voor jou en de mensen om je heen goed geregeld is; daar staan wij voor.

We stoppen niet bij de onderneming
Wil je alles goed geregeld hebben? Dan stoppen je keuzes niet bij je onderneming. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als jij overlijdt? Je wilt er niet te lang over nadenken, dus daarom doen wij het voor je. Gelukkig zijn er ook leukere dingen, zoals kansen die privé erg mooi uitpakken. Ook daar kijken we naar.

De beste keuzes
Als je graag een persoonlijke businesscoach en accountant achter je hebt staan die jouw taal spreken, je volkomen ontzorgen en goed bereikbaar zijn, dan kan je op ons rekenen. Door altijd direct en eerlijk te zijn, maken we samen de beste keuzes. We bouwen graag een persoonlijke band met je op. Want een beslissing kan wel bij je bedrijf passen, maar past het ook bij jou? Ontdekken en aanvoelen wat jij nodig hebt om het maximale te bereiken. Dat kunnen we als geen ander.

Wat kan Activaa Accountants en Adviseurs voor jou betekenen?
Wil je meer weten over wat wij specifiek voor jou kunnen doen? Neem gerust contact met ons op! Het is gratis, vrijblijvend en zeker geen straf om met ons aan de lijn te hangen. We zijn bereikbaar op 085 060 09 60. Spreken we je snel?

Activaa. Voor ondernemers die het écht willen maken.
✓ je eigen adviseur ✓ altijd inzicht
✓ per maand opzegbaar ✓ tijdsbesparing ✓ gemak