Dit doen we

Het maximale uit jou halen. Doen we!

Wat is jouw beste ondernemingsvorm

 

In welke vorm giet jij je onderneming? Wij helpen je kiezen voor de vorm die fiscaal en juridisch het best is en die dan ook nog eens perfect bij jou als persoon en je doelen past.

Pand: kopen of huren?


Je wil ook een dak boven je onderneming. Wat is voor jou op alle vlakken het voordeligst: huren of kopen? Samen wegen we de voors en tegens tegen elkaar af. Die beslissing gaat van een leien dakje; beloofd.

Auto van de zaak?


Een auto van de zaak of toch een eigen auto? Hier is geen pasklaar antwoord voor. Zakelijk rijden heeft gevolgen voor je inkomstenbelasting en btw, maar een auto privé houden kan onvoordelig uitpakken. En wil je om de paar jaar een fonkelnieuwe auto of maakt het je niet uit?

Investeren, of toch niet?


Neem je graag een risico of juist helemaal niet? Investeren moet bij je passen. Daarom willen we je goed leren kennen; zodat we je het beste kunnen adviseren. Jij moet tenslotte doen wat je blij maakt.

Houd je bedrijf gezond


Ondernemen is niet alleen maar geld verdienen. Het is ook het maken van lastige beslissingen om je bedrijf gezond te houden. Een gezond team maak je zelf. We helpen je met een cashflowplanning en ons goed vooruitziende blik.

En die oude dag dan?


Je bent nu nog volop aan het ondernemen, maar er komt een tijd dat je dit niet meer hoeft te doen. Om straks zorgeloos van je oude dag te genieten, moet je nu de juiste keuzes maken. Met ons.

Zo min mogelijk belasting


Jezelf belasten met alles rondom de belasting is volkomen onnodig. We geven je inzicht in je fiscale positie, geven aan wat je belastingdruk is en waar je kan besparen. Door jouw processen slim te automatiseren, hoef je je hier niet meer druk om te maken.

Winst uitkeren of juist niet?


Of je winst uit mag keren, hangt van heel veel dingen af. Gelukkig kennen wij al deze ingewikkelde regeltjes. Wij kunnen je adviseren en het geheel uit handen nemen. Dat is een positief verschil!

Zakelijk lenen


‘Geld lenen kost geld’, pepert iedereen je in. Onze kennis en vaardigheden en ons brede netwerk komen goed van pas om jou de beste financieringsstructuur te adviseren en te zorgen dat jij de voordeligste financiering krijgt.

Toeslagen


Toeslagen kunnen een mooie aanvulling zijn. Waar heb je recht op? Wij vragen het voor je aan en houden het in de gaten, zodat je het ook nooit terug hoeft te betalen.

Meer info

Wil jij graag meer informatie? Neem direct contact met ons op via onderstaande mail of telefoon. Wil je liever teruggebeld worden, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.