Het FD bevestigt: Activaa is een razendsnelle onderneming

Alle goede dingen bestaan in drieën. Zoals onze prijs voor snelstgroeiende onderneming. In 2017, 2018 én 2019 zijn wij winnaar van de FD Gazellen! Dit betekent dat Activaa één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland is.

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Je groeit in procenten natuurlijk ontzettend snel als je van 0 naar een paar duizend euro omzet per jaar gaat, maar zo werkt het bij de Gazellen Awards niet. Om voor de felbegeerde prijs in aanmerking te komen, moet je voldoen aan onder andere deze criteria:
• een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar
• in het eerste jaar is die omzet meer dan €250.000

FD Gazellen Awards 2019: groei in alle opzichten

In 2019 zijn er per regio — in ons geval regio Oost — drie prijzen te winnen, onderverdeeld in omzetklassen. Het gaat niet alleen maar om verdiende euro’s, maar ook om de groei van werknemers (gemeten in fte) en winstgevendheid. In 2018 waren de drie indicatoren gelijk — dit jaar telde de omzetgroei voor 50% mee en namen de personeelsgroei en winstgevendheid ieder een kwart voor hun rekening.

Een prijs die aanmoedigt om te blijven groeien

Activaa is al jaren aan het groeien. Het personeelsbestand blijft uitbreiden en er staan nog altijd vacatures open. Altijd op zoek naar meer medewerkers, want nieuwe klanten weten het accountantskantoor nog steeds erg goed te vinden. Mede daarom is Activaa vorig jaar verhuisd naar een gloednieuw en prachtig kantoorpand.

“We zijn natuurlijk niet alleen heel trots, we zijn ook heel dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten en relaties ons geven. Zonder hen is deze groei niet mogelijk,” zegt oprichter Wouter Alings. Mede-eigenaar Richard Lenting vult aan: “Natuurlijk wisten we al wel dat we een gezonde bedrijfsvoering hebben, maar zo’n prijs is een fantastische bevestiging en een groot compliment.”

Op naar de Gazellen Awards 2020!