Activaa barst uit zijn voegen: een nieuw kantoor!

We zijn fan van vernieuwing. Een nieuwe website, nieuwe medewerkers en binnenkort zelfs een gloednieuw kantoor! Activaa verhuist en er komen mooie, nieuwe dingen aan waar ook jij van profiteert.

Hoe het allemaal begon…

Activaa is een accountantskantoor dat de gevestigde orde aanvalt. Wouter Alings richtte Activaa op om het maximale resultaat uit de ondernemer én het bedrijf te halen. Het accountantskantoor maakt grote sprongen. “We groeien hard en blijven de kwaliteit leveren die je van een goed kantoor verwacht. Toen ik begon met Activaa heb ik heldere doelen gesteld om dit te kunnen bereiken. Alles verloopt volgens planning en dat is fantastisch om te zien”, aldus oprichter Wouter.

Waar we nu staan

Activaa groeit al jaren en we blijven groeien. Onlangs zijn er weer twee nieuwe collega’s in dienst getreden en er staat nog een aantal vacatures open. We werden natuurlijk ook niet voor niets FD Gazelle 2017! Het kantoor waar we nu zitten is een tussenoplossing, omdat het voormalige pand te klein werd en het nieuwe kantoor nog in aanbouw was. Inmiddels staan de buitenmuren, maar binnen moet alles nog helemaal naar wens gemaakt worden! En daarbij denken we uiteraard aan jou…

De toekomst

We moeten nog een hoop verbouwen aan het gloednieuwe pand. Alle meubels en toebehoren zijn al uitgezocht en wij zijn er al helemaal klaar voor. De verwachting is dat we je vanaf juli 2018 van dienst zijn in het nieuwe kantoor aan de Boerhaaveweg 70 in IJsselstein. Speciaal voor onze klanten richten we een heus café in, waar jullie aan de boekhouding kunnen werken en ons altijd in de buurt hebben om direct je vragen aan te stellen. Ideaal, toch?
Ook mede-eigenaar Richard Lenting is enthousiast. “Ik kijk het meest uit naar het verder uitbouwen van het kantoor. Ik kijk altijd naar mijn stip op de horizon: een eigentijds accountantskantoor met een ideale balans voor klant, medewerker en onderneming.”

Kopje koffie doen?

Het nieuwe kantoor is straks een weerspiegeling van onze vernieuwende cultuur. Jong, eigentijds en innovatief. Tot eind juni 2018 ben je hartstikke welkom in ons huidige pand aan de Swammerdamweg 15 in IJsselstein. Maar mocht het geen haast hebben ons te bezoeken, wacht dan tot daarna. Dan drinken we graag een kop koffie met je in ons nieuwe kantoor!