En de prijs voor snelstgroeiende onderneming gaat (alweer) naar… Activaa!

Net als vorig jaar zijn we winnaar van de FD Gazellen! Dit betekent dat Activaa één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland is en dat het Financieele Dagblad ons een mooie prijs uitreikt. En daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

FD Gazellen 2018

Voor de vijftiende keer worden de FD Gazellen Awards uitgereikt. De ondernemers die de prijs in ontvangst mogen nemen zijn in de voorgaande drie jaar met minimaal 20 procent in omzet gegroeid en sluiten het laatste jaar winstgevend af. De criteria zijn aangescherpt: de ondergrens voor deelname is verhoogd en ook winstmarge en personeelsgroei wegen nu mee in de rangschikking. Des te knapper dat we dus weer in de prijzen zijn gevallen. Op 13 november ontdekken we wie gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen zijn. Nog even spannend!

Activaa groeit als kool

Dat we ongeveer net zo snel zijn als een gazelle, mag wel duidelijk zijn. Ons personeelsbestand is flink uitgebreid (en we hebben nog meer vacatures openstaan!), nieuwe klanten weten ons heel erg goed te vinden en we zijn verhuisd naar een gloednieuw en prachtig kantoorpand. “We zijn druk met het uitbouwen van het kantoor en dat lukt heel goed. We leveren kwaliteit die je van een goed kantoor verwacht en dat loont,” aldus oprichter Wouter Alings. Mede-eigenaar Richard Lenting vult aan: “Activaa is een eigentijds accountantskantoor met oog voor de klanten, medewerkers en de onderneming zelf. Gestelde doelen behalen we zoals gepland en dat is heel mooi om te zien.”

FD Gazellen - accountantskantoor Activaa