Activaa wint ook in 2020 de FD Gazellen Award!

Elk jaar reikt het Het Financieele Dagblad awards uit aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Deze sleepten we al in 2017, 2018 en 2019 in de wacht en nu zeggen we met trots dat het ons ook in 2020 is gelukt. Nóg trotser dan de jaren hiervoor, want zoals je weet, is in 2020 alles anders.

Dit jaar is een bijzonder jaar. Voor iedereen en voor met name ondernemers is alles anders. 2020 vroeg veel van ons: razendsnel schakelen, nog meer meedenken dan we voorheen al deden om het maximale uit de ondernemers en de bedrijven te halen en veerkracht. De ondernemers die we helpen zijn een prachtig resultaat en als kers op de taart kregen we ook nog de FD Gazellen Award. Voor het vierde jaar op rij!

Een van de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland — op alle vlakken

Sinds 2018 kijkt het FD niet alleen meer naar omzet. Het gaat ook om groei in het aantal werknemers en de winstgevendheid. Want: hoe meer mensen jij in dienst hebt, hoe meer je bijdraagt aan de werkgelegenheid. En je nettowinst is een goede indicatie om te bepalen hoeveel toegevoegde waarde je als bedrijf biedt. Hebben we het over de omzet, dan voldoen wij aan deze criteria:
✓ de omzet steeg met minimaal 20% in de periode 2017-2019;
✓ de omzetgroei die drie jaar is ononderbroken;
✓ het eerste jaar zetten we minimaal €250.000 om;
✓ we zijn financieel gezond

De omzetgroei telt voor 50% mee en de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid tellen elk voor 25%. Een simpele optelsom met een wel heel mooi resultaat: de FD Gazellen Award 2020.

We blijven doorgaan!

Wouter Alings, oprichter van Activaa, is trots op de award. “Onze jaarlijkse groei laat zien dat onze dienstverlening onze klanten ook echt helpt. Ze waarderen het en ze groeien met ons mee. 2020 heeft wel bewezen dat we echt samen moeten werken om het maximale uit de ondernemingen te halen.” Mede-eigenaar Richard Lenting vult aan: “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten en relaties in ons hebben. Zonder hen was onze groei niet mogelijk. Dit jaar gaan we verder met doorontwikkelen. Automatiseren wat er te automatiseren valt en ons nog meer richten op het persoonlijke maatwerk. Dan volgt de vijfde FD Gazellen Award volgend jaar!”