Verplichtingen

Belangrijke verplichtingen samen verzorgen, doen we!

Jaarrekening

Deze dien je binnen 11 maanden op te stellen na beëindigen boekjaar.

Notulen

Formeel moet je een aandeelhoudersvergadering beleggen, waar de aandeelhouders de jaarrekening vaststellen. Stuur je ons een kopie van de getekende notulen? Wij zijn namelijk verplicht dit in ons dossier te houden.

Inkomstenbelasting

Jouw inkomstenbelasting staat zowel in SBR als pdf klaar in het portaal. Zodra je het SBR instuurt, verstuur je de aangifte naar de Belastingdienst. In de pdf zie je hoe veel belasting je verschuldigd bent. Je krijgt vanzelf bericht van de Belastingdienst om te betalen.

Omzetbelasting

Als de aangifte voor de omzetbelasting is ingevuld, zie je in de aangifte het bedrag dat je aan btw moet betalen (of terugkrijgt). Je krijgt geen aanslag of acceptgiro, maar moet het btw-bedrag zelf overmaken. Doe je dit niet of niet op tijd? Dan kan je een boete krijgen van maximaal €5.278.

Rapportage

Je hoeft deze alleen maar te bestuderen 😉

Publicatie

Na vaststellen van de jaarrekening heb je 8 dagen om de publicatie te verzorgen bij de Kamer van Koophandel. Dit doe je door de publicatiestukken te voorzien van de juiste datum en deze in te sturen naar de KvK.

Vennootschapsbelasting

Je vennootschapsbelasting staat zowel in SBR als pdf klaar in het portaal. Stuur je het SBR in, dan gaat je aangifte naar de Belastingdienst. In de pdf zie je hoe veel belasting je verschuldigd bent. Je krijgt vanzelf bericht van de Belastingdienst om te betalen.

Loonbelasting

Als de aangifte voor de loonbelasting is ingevuld, zie je in de aangifte het bedrag dat je aan loonheffingen moet betalen. Je krijgt geen aanslag of acceptgiro, maar moet het loonheffingen-bedrag zelf overmaken. Doe je dit niet of niet op tijd? Dan kan je een boete krijgen van maximaal €5.278.

We helpen je niet alleen het beste uit jezelf en je onderneming te halen. We ontzorgen ook.

Lukt het inloggen op Mijn Activaa niet?

In je mail staat je gebruikersnaam. Druk op de knop ‘Wachtwoord vergeten’ om een nieuwe aan te vragen. Makkelijk, toch?

Je ontvangt geen sms?

Soms is er helaas storing. Meestal lukt het een uurtje later wel. Probeer het later nog eens.

Ben je tevreden?

Vertel het anderen! 😉

Meer info

Wil jij graag meer informatie? Neem direct contact met ons op via onderstaande mail of telefoon. Wil je liever teruggebeld worden, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.